Billeder

I april 2018 deltog jeg i en konkurrence om et gavlmaleri.Jeg vandt ikke (Det vidste jeg godt, jeg ikke ville, for kunsterens CV var en del af bedømmelsen). Men her er mit forslag realiseret på et stort lærred i formatet 120x120 cm. Jeg arbejder lige nu med en toer. Jeg blev så glad for stilen (Der jo er inspireret af Henry Heerup) og motivet: Dansende par med bare tær, at jeg ville lave en mere. Titlen er: Smid skoene og dans.

Mit kursus i tryk på Airpop  ligger på FOFs hjemmeside. Tjek det ud her. I den anledning er det vist på plads, at jeg får delt nogle af mine mange tryk her. Jeg lærte teknikken for ca ni år siden. Jeg har undervist i det mange gange. Det spreder altid begejstring både for børn og voksne.

Denne lille serie hedder "10kunstnere" Det er Mixed media på lærred. 30x30cm. Jeg har været top underholdt, mens jeg har lavet dem. De er startet på et kursus, hvor jeg lavede blindkonturtegninger af mine medkursister. Senere var min datter Alberte med til at lime prikker på. Hun mener selv, at hun har en betydelig aktie i billederne. Det var i hvertfald sjovt og inspirerende at arbejde med hende. Jeg er dog ikke helt sikker på, at vi ser det samme i billederne.

I november 2017 var jeg på et kursus hvor vi skulle lære moget om mixed media. Jeg glemte at gøre, hvad læreren sagde, for jeg blev så grebet af de sjove blindkonturtegninger, jeg lavede, at jeg gjorde dem til motiv. Prikker og streger er fra servietter. Billederne måler 64x45 cm.

Jeg har lavet denne her fine serie af stregkys. I kysset føles det som at blive én. De er tegnet først i hånden og derefter rentegnet i Inkscape i vector. Så kan de skaleres efter behov. 

Jeg har lavet en række billeder med temaet drøm. "I drømmens kaos ganske stille. Formatet er 61x75 cm.  

I en årrække arbejdede jeg en del med akvarel i en meget gennemarbejdet og farvemættet form. Motiverne er hentet i et indre mystisk univers. De er 51x65 cm.

I 2004 lavede jeg denne serie linoliumsnit. Motiverne er hentet i min familie. 12x12 cm.

Og så et par år senere lavede jeg denne serie, der også er scener fra min familie. De måler 25x25 cm.

Fjer har været et tema i mine billeder i mange mange år. Her er tegninger, der vist nok er fra 2005.