Billeder

Dansende. Akryl på lærred 120x120 cm

Airpop. 10x10cm på papir

Denne lille serie hedder "10kunstnere" Det er Mixed media på lærred. 30x30cm. Jeg har været top underholdt, mens jeg har lavet dem. De er startet på et kursus, hvor jeg lavede blindkonturtegninger af mine medkursister. Senere var min datter Alberte med til at lime prikker på. Hun mener selv, at hun har en betydelig aktie i billederne. Det var i hvertfald sjovt og inspirerende at arbejde med hende. Jeg er dog ikke helt sikker på, at vi ser det samme i billederne.

I november 2017 var jeg på et kursus hvor vi skulle lære moget om mixed media. Jeg glemte at gøre, hvad læreren sagde, for jeg blev så grebet af de sjove blindkonturtegninger, jeg lavede, at jeg gjorde dem til motiv. Prikker og streger er fra servietter. Billederne måler 64x45 cm.

Jeg har lavet denne her fine serie af stregkys. I kysset føles det som at blive én. De er tegnet først i hånden og derefter rentegnet i Inkscape i vector. Så kan de skaleres efter behov. 

Jeg har lavet en række billeder med temaet drøm. "I drømmens kaos ganske stille. Formatet er 61x75 cm.  

I en årrække arbejdede jeg en del med akvarel i en meget gennemarbejdet og farvemættet form. Motiverne er hentet i et indre mystisk univers. De er 51x65 cm.